Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Poziv voditeljima obrazovanja odraslih

  Datum objave: 24. lipnja 2013.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u 2013. godini organizira andragoško usavršavanje za posebnu ciljnu skupinu andragoških djelatnika. Program usavršavanja je namijenjen voditeljima obrazovanja odraslih radi produbljivanja postojećih i stjecanja novih kompetencija u području organiziranja, operativnoga planiranja i pripreme materijala za samoučenje polaznika u različitim oblicima izvođenja nastave. Seminari su organizirani na regionalnoj razini u pet gradova: Splitu, Osijeku, Koprivnici, Rijeci i Zagrebu.
 
Tema prvoga seminara je: ULOGA VODITELJA OBRAZOVANJA U KVALITETI RADA USTANOVE
 
Seminare vode djelatnici Odjela za razvoj i osiguravanje kvalitete obrazovanja odraslih u suradnji s vanjskim suradnicima Agencije koji su osposobljeni za vođenje stručnih usavršavanja u području andragoških tema.
 
Pozivamo vas da odaberete broj stručnoga skupa (grad i nadnevak održavanja prvoga seminara) na kojem želite sudjelovati, ispunite prijavnicu i pošaljete je na elektroničku adresu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih usavrsavanje@asoo.hr najkasnije 7 dana prije početka  odabrane edukacije.
Na seminarima stručnog usavršavanja mogu sudjelovati andragoški djelatnici čiji su podatci vidljivi u bazi podataka Agencije (Andragoški zajednički upisnik podataka – AZUP). U slučaju spriječenosti sudjelovanja na odabranome stručnomu skupu, nužno je, pisanim putem (elektroničkom poštom), o tome obavijestiti Agenciju (na usavrsavanje@asoo.hr)  najkasnije četiri (4) dana prije početka.
 
Broj sudionika ograničen je na najviše 30 sudionika.
 
Nakon završetka seminara sudionici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju.
Kotizacija za navedene edukacijske radionice se ne plaća.
 
Raspored održavanja Seminara
Program
Prijavnica