Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Konferencija za ravnatelje srednjih strukovnih škola

  Datum objave: 23. kolovoza 2022.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Konferencija za ravnatelje srednjih strukovnih škola

 

Prijave za Konferenciju zaključene su 09. rujna 2022. godine u 14:00 sati. 

Prijave su zaključene te se više nije moguće prijaviti. Sudionici čije su prijave prihvaćene zaprimit će informacije o sudjelovanju putem elektroničke pošte.

 

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine organizira trodnevnu konferenciju za ravnatelje srednjih strukovnih škola s ciljem čvršće povezanosti između Agencije i ustanova za strukovno obrazovanje te zajedničkog djelovanja prema modernizaciji sustava strukovnog obrazovanja.

Ove godine konferencija se održava od 20. do 22. rujna 2022. godine u Novom Vinodolskom.

Konferencija se organizira u okviru ESF – ova projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao jedna od ključnih aktivnosti koje provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Ova konferencija dio je kontinuiranih napora Agencije s ciljem čvršćeg povezivanja s ravnateljima strukovnih škola te zajedničkog rada u nastojanju da se unaprijedi sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Namjera je Agencije kroz kontinuiran razvoj, razmjenu inovacija i umrežavanje ravnatelja kao ključnih osoba sustava iste uključiti i upoznati sa svim fazama pripreme i uvođenja novih kurikularnih dokumenata.

U želji da zajedničkim snagama pridonesemo razvoju sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, pozivamo sve ravnatelje srednjih strukovnih škola na ovaj jedinstveni događaj kako bismo zajedničkom suradnjom na najbolji način poboljšali sustav strukovnog obrazovanja.

Na konferenciji će se predstaviti dosadašnje aktivnosti provedene u okviru projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koje uključuju prijedlog Metodologije razvoja sektorskih, strukovnih i kurikuluma ustanove te prve prijedloge strukovnih kurikuluma temeljene na modularnom pristupu. U sklopu programa govorit će se i o ostalim aktualnostima u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

 Više informacija, uključujući logističke upute, mogu se pronaći na internetskim stranicama konferencije, putem koje će se vršiti prijave sudionika.