Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Naši informacijski sustavi

Andragoški zajednički upisnik podataka (AZUP)

Andragoški zajednički upisnik podataka (AZUP) je baza podataka o ustanovama za obrazovanje odraslih, njihovim programima, nastavnicima i polaznicima, a razvijena je u skladu sa Zakonom o obrazovanju odraslih (NN 17/07) i Pravilnikom o evidencijama u obrazovanju odraslih (NN 129/08).

Mrežna stranica PIKASO

Mrežna stranica PIKASO namijenjena je osobama koje žele izvršiti priznavanje svoje inozemne srednjoškolske strukovne kvalifikacije u Republici Hrvatskoj. Interaktivno sučelje mrežne stranice vodi kroz informacije koje su potrebne za uspješno podnošenje i rješavanje zahtjeva.

Baza podataka E–kvalifikacije

Baza podataka E–kvalifikacije je interni alat Agencije i prvenstveno je namijenjen članovima radnih skupina koji su uključeni u razvoj standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikluma. Svrha baze je pregled do sada razvijenih materijala te mogućnost preuzimanja dijelova standarda zanimanja i kvalifikacija.

e-Kvaliteta

e-Kvaliteta je aplikacija za podršku strukovnim školama u provedbi procesa samovrjednovanja i izradi izvješća o samovrjednovanju.

WSC SINAS informacijski sustav

Agencija je razvila novi informacijski sustav za organizaciju i provedbu državnih natjecanja – WorldSkills Croatia Središnji Informacijski NAtjecateljski Sustav (WSC SINAS). Kroz sustav će se ubuduće provoditi sve faze natjecanja (iskaz interesa, prijava za učenika i mentora za natjecanja, administracija škola domaćina, preuzimanje zadataka za izlučna natjecanja, objava rezultata, ispis potvrda, itd.). Agencija će zatražiti od svih škola imenovanje školskog administratora koji će pristupati sustavu. Za sve administratore bit će izrađen kratki film s uputama o korištenju WSC SINAS sustava.

ESF Modernizacija ASOO
PIKASO