Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Andragoški zajednički upisnik podataka (AZUP)

AZUP je baza podataka o ustanovama za obrazovanje odraslih, njihovim programima, nastavnicima i polaznicima, a razvijena je u skladu sa Zakonom o obrazovanju odraslih (NN 17/07) i Pravilnikom o evidencijama u obrazovanju odraslih (NN 129/08).

Informacije za ustanove korisnice:

Sve informacije o ustanovama i programima možete pronaći na poveznici Pretraživanje ustanova i programa. Poveznici možete pristupiti putem linka: Pretraživanje ustanova i programa

Sve ustanove korisnice mogu pristupiti bazi putem aplikacije za pristup AZUP-u.  Poveznici možete pristupiti putem  linka: APLIKACIJA ZA PRISTUP AZUP-u – za ustanove korisnice

Korisnički račun

 Korisničko ime i lozinku korisnicima dodjeljuje Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.  Zahtjev za dodjelu korisničkih podataka šalje se na e mail adresu: azup@asoo.hr. Za otvaranje prvog korisničkog računa potrebni su sljedeći podaci:

  1. Puni naziv ustanove
  2. Adresa ustanove ( mjesto, županija, poštanski broj, telefon, e-mail adresa koja će biti javno vidljiva)
  3. OIB

U slučaju gubitka korisničkih podataka dovoljno je uputiti mail na azup@asoo.hr s upitom da su vam potrebni novi korisnički podaci iz razloga gubitka starih i naši će vam djelatnici dostaviti nove (resetirane) korisničke podatke.

Podrška

Radnim danom od 9:00 do 15:00 sati na tel. 01/61 26 746 ili na e-adresu  azup@asoo.hr

ESF Modernizacija ASOO
PIKASO