Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Poziv na sudjelovanje u #Cedefop Photo Award 2021

  Datum objave: 22. rujna 2021.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Poziv na sudjelovanje u #Cedefop Photo Award 2021

 

U okviru Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, već šestu godinu zaredom održava se i #CedefopPhotoAward, međunarodno natjecanje koje organizira Europski centar za razvoj strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (Cedefop). Ovo natjecanje samo je jedna od brojnih prilika koje strukovno obrazovanje i osposobljavanje može pružiti mladima i odraslima kako bi otkrili svoje talente i razvili posebne vještine i znanja za poslove današnjice i sutrašnjice.

Ovim putem s velikim zadovoljstvom pozivamo učenike strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Hrvatskoj svih dobi da sudjeluju u Cedefop-ovom fotografskom natječaju.

Učenici mogu sudjelovati u timovima od najviše četri osobe, dok je ovogodišnji zadatak prikazati svoje iskustvo u strukovnom obrazovanju kroz zelene ili digitalne vještine u kreativnoj foto priči (4-5 fotografija) i/ili videu (do 60 sekundi). Rad mora biti popraćen objašnjenjem glavne ideje u tekstu do 100 riječi.

Pobjednički tim će zajedno sa svojim nastavnikom/mentorom otputovati u Solun, Grčka gdje će njihov pobjednički rad biti prikazan na Dokumentarom festivalu u ožujku 2022. godine.

Rok za prijavu je 21.studeni 2021. a sve detalje natjecanja možete pronaći na ovoj poveznici 

Svim učenicima želimo puno sreće u natjecanju!