Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Poziv na prijavu za X. Međunarodni andragoški simpozij

  Datum objave: 9. svibnja 2022.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira X. Međunarodni andragoški simpozij, koji će se održati od 25. do 27. svibnja 2022. godine u Termama Tuhelj, Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice.

Simpozij se organizira u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, Element 2: Jačanje kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Ovogodišnji Simpozij, kao i svi prethodni, bit će usmjeren na aktualne teme vezane uz obrazovanje odraslih. Istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih na međunarodnoj i nacionalnoj razini informirat će sudionike Simpozija o novostima u području obrazovanja odraslih, prenijeti im svoja iskustva iz prakse i tako omogućiti da steknu nova andragoška znanja i vještine s ciljem daljnjeg unaprjeđenja sustava obrazovanja odraslih.

Dodatnu vrijednost Simpoziju svakako daju besplatni troškovi smještaja, prehrane na bazi punog pansiona, predavača, prostora i opreme koje snosi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Pravo na troškove smještaja imaju osobe čije je prebivalište ili boravište udaljeno više od 30 km od mjesta održavanja Simpozija.

Osobama čije je prebivalište ili boravište udaljeno 30 km ili manje od mjesta održavanja Simpozija, troškove smještaja Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih neće snositi.

Sudionici Simpozija sami snosi putne troškove (uključuje troškove javnog ili osobnog prijevoza, goriva, parkinga, korištenja taksija i sl.).

Pravo sudjelovanja i prijave na Simpozij ima:

  • obrazovno osoblje iz ustanova registriranih za obavljanje djelatnosti obrazovanja odraslih (sukladno Zakonu o obrazovanju odraslih NN 17/07), odnosno osobe koje je ustanova prijavitelja upisala u AZUP kao obrazovno osoblje.

 

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, ustanova može prijaviti više od jedne osobe s tim da ćemo kod odabira sudionika voditi računa da iz svake ustanove bude odabran po jedan predstavnik, a nakon toga ćemo uzimati u obzir i druge prijave redoslijedom vremena zaprimanja. Svi prijavitelji čija prijava će biti prihvaćena dobit će informaciju o prihvaćanju iste nakon isteka roka za prijavu.

Rok za prijavu je do 13. svibnja 2022. do 12:00 sati.

Ako se predviđeni broj mjesta popuni prije isteka navedenoga roka za prijavu, prijave će se automatski zatvoriti.

 

Prijave su moguće isključivo putem online obrazaca OVDJE.

 

Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća (GDPR). Korištenje i obrada Vaših podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja te prikupljanja nužnih podatka koji proizlaze iz provede ESF-ova projekta.

Prijavom na događaj i sudjelovanjem također dajete i suglasnost da Vas se fotografira i/ili snima te da se Vaše fotografije i/ili snimke objave na stranicama Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i stranici događanja.

Detaljan program Simpozija moći ćete uskoro pronaći na službenoj web stranici Tjedna cjeloživotnog učenja www.cjelozivotno-ucenje.hr

Za sve dodatne informacije možete se obratiti gđi. Marini Režek Cvetko na broj telefona: 01 6274 659 ili putem elektroničke pošte: marina.rezek.cvetko@asoo.hr

 

S poštovanjem,

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih