Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

„Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“

  Datum objave: 6. listopada 2021.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

„Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“

 

Uskoro počinje II. ciklus prakse za nastavnike u sklopu inicijative „Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“

Advantage Austria – Austrijski ured za vanjsku trgovinu i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, uz pomoć projektnih partnera – Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Švicarskoga veleposlanstva i Zaklade Znanje na djelu – organiziraju drugi ciklus prakse za nastavnike strukovnih škola.

U prvom ciklusu prakse za nastavnike sudjelovalo je 62 nastavnika i 28 poduzeća.

Glavni cilj cjelokupne inicijative je izgradnja bolje suradnje i kooperacije između poduzetništva i strukovnog obrazovanja.

Kroz praktičan rad i komunikaciju s mentorima, ali i upravom poduzeća i odjela ljudskih resursa koji će im biti na raspolaganju, dobit će uvid u stvarne kompetencije koje se traže od njihovih učenika kao budućih zaposlenika.

Sudjelovanjem u praksi nastavnici dobivaju autentičan uvid u svakodnevni rad poduzeća, stječu osobna iskustva u poslovnomu svijetu (koja će moći prenijeti svojim učenicima), dobivaju realnu sliku ekonomskoga konteksta i operativnih procesa u poduzeću.

Praksa traje od tri do pet dana, ovisi o složenosti posla i organizaciji poduzeća.

Na sljedećoj poveznici molimo Vas iskažite svoj interes zaključno do 25. listopada 2021. godine u kojem području biste željeli obaviti praksu: https://forms.gle/7HkBEoog2NaYYNfa8