Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

EPALE video – vodič za korištenje platforme EPALE

  Datum objave: 24. ožujka 2022.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

EPALE video – vodič za korištenje platforme EPALE

 

Vodič za korištenje platforme EPALE izradio je Loomi studio iz Novske u sklopu projekta EPALE, a namijenjen je svim korisnicima platforme u svrhu što lakšeg snalaženja prilikom registracije, objave novih vijesti, sadržaja i događanja, pronalaženja partnera i slično. Na temelju ovog vodiča bit će izrađen i Priručnik za korištenje elektroničke platforme za obrazovanje odraslih koji će biti tiskan u 300 primjeraka.

Glavni cilj projekta EPALE je promocija platforme na način da se nastoji približiti široj zajednici obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj tako da ih se motivira da postanu aktivni članovi višejezične, dinamične i interaktivne platforme koju čini zajednica stručnjaka u obrazovanju odraslih. Ciljne skupine nacionalnoga projekta su ustanove koje provode i formalno i neformalno obrazovanje odraslih, nastavnici, znanstvenici, novinari, predstavnici javnih institucija i ostali stručnjaci u području obrazovanja odraslih.

Posjetite nas, registrirajte se i priključite se zajednici stručnjaka u obrazovanju odraslih na platformi EPALE: https://ec.europa.eu/epale/.

Predstavite se, objavite članak ili blog, ostavite komentar. Pronađite korisne informacije koje će Vam pomoći u svakodnevnom radu, nove partnere za projekte i otvorite nove mogućnosti za sebe.

Vama i Vašoj organizaciji želimo dobrodošlicu!

Vodič za korištenje platforme EPALE možete pogledati OVDJE.