Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Zatvorene su prijave za XI. Međunarodni andragoški simpozij (22. do 24. veljače 2023. godine u Splitu)

  Datum objave: 23. siječnja 2023.

Zatvorene su prijave za XI. Međunarodni andragoški simpozij (22. do 24. veljače 2023. godine u Splitu)

 

Prijave za XI. Međunarodni andragoški simpozij su zatvorene.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira XI. Međunarodni andragoški simpozij, koji će se održati od 22. do 24. veljače 2023. godine u Hotelu Le Méridien Lav, Grljevačka 2A, Podstrana, Split.

Simpozij se organizira u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, Element 2: Jačanje kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Ovogodišnji Simpozij bit će usmjeren na aktualne teme vezane uz obrazovanje odraslih a koje pridonose daljnjem razvoja vještina kod obrazovnog osoblja iz ustanova za obrazovanje odraslih usklađenih s potrebama polaznika programa obrazovanja odraslih te potrebama tržišta rada.

Dodatnu vrijednost Simpoziju daju besplatni troškovi koje za sve sudionike Simpozija snosi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a koji uključuju smještaj, prehranu na bazi punog pansiona, prostor i opremu te izlaganja predavača/stručnjaka za obrazovanje odraslih na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Pravo na troškove smještaja imaju osobe čije je prebivalište ili boravište udaljeno više od 30 km od mjesta održavanja Simpozija.

Osobama čije je prebivalište ili boravište udaljeno 30 km ili manje od mjesta održavanja Simpozija, troškove smještaja Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih neće snositi.

Sudionici Simpozija sami snose putne troškove (uključuje troškove javnog ili osobnog prijevoza, goriva, parkinga, korištenja taksija i sl.).

Pravo sudjelovanja i prijave na Simpozij ima:

–             obrazovno osoblje iz ustanova registriranih za obavljanje djelatnosti obrazovanja odraslih, odnosno osobe koje je ustanova prijavitelja upisala u AZUP kao obrazovno osoblje.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, ustanova može prijaviti više od jedne osobe s tim da ćemo kod odabira sudionika voditi računa da iz svake ustanove bude odabran po jedan predstavnik, a nakon toga ćemo uzimati u obzir i druge prijave redoslijedom vremena zaprimanja. Svi prijavitelji čija prijava će biti prihvaćena dobit će informaciju o prihvaćanju iste nakon isteka roka za prijavu.

Rok za prijavu je do 27. siječnja 2023. do 12:00 sati.

Ako se predviđeni broj mjesta popuni prije isteka navedenoga roka za prijavu, prijave će se automatski zatvoriti. Prijave zaprimljene van roka za prijavu neće se razmatrati.

Prijave su moguće isključivo putem online obrazaca OVDJE koji je otvoren 23. siječnja u 15:00 sati.

Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća (GDPR). Korištenje i obrada Vaših podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja te prikupljanja nužnih podatka koji proizlaze iz provede ESF-ova projekta.

Prijavom na događaj i sudjelovanjem također dajete i suglasnost da Vas se fotografira i/ili snima te da se Vaše fotografije i/ili snimke objave na stranicama Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i stranici događanja.

Detaljan program Simpozija moći ćete uskoro pronaći na službenoj web stranici Tjedna cjeloživotnog učenja www.cjelozivotno-ucenje.hr

Za sve dodatne informacije možete se obratiti gđi. Marini Režek Cvetko na broj telefona: 01 6274 659 ili putem elektroničke pošte: marina.rezek.cvetko@asoo.hr