Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Uskoro počinje II. ciklus prakse za nastavnike u sklopu inicijative “Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike”

  Datum objave: 6. travnja 2022.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Uskoro počinje II. ciklus prakse za nastavnike u sklopu inicijative “Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike”

 

„Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“

Uskoro počinje II. ciklus prakse za nastavnike u sklopu inicijative Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike

Advantage Austria – Austrijski ured za vanjsku trgovinu i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, uz pomoć projektnih partnera – Hrvatske obrtničke komore, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Švicarskoga veleposlanstva i Zaklade Znanje na djelu – organiziraju drugi ciklus prakse za nastavnike strukovnih škola koja će se odvijati u vrijeme proljetnih praznika od 19. do  22. travnja 2022.  Praksa će se odvijati u cijeloj Hrvatskoj (od većih gradova: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Rijeka, Varaždin, Koprivnica), a trajat će od jednog do četiri dana – ovisno o dogovoru s poduzećem.

Prenosimo osvrt poduzeća MEYER d.o.o. i iskustva nastavnice Vlatke Levanić iz Srednje strukovne škole u Varaždinu, koja je svoju praksu upravo odradila u tom poduzeću, te ovom prilikom zahvaljujemo poduzeću MEYER d.o.o. na susretljivosti.

„Profesorica Levanić imala je priliku izraditi proizvod koji koristi svakodnevno u svom radu i doživjeti ga s pozicije formulatora (naglasak na funkciji proizvoda), dok smo mi gledali proizvod sa strane našeg klijenta (primjena u praksi), a usput smo se malo i podsjetili na teoriju. Profesorica Levanić je obišla naš proizvodni pogon, upoznala se sa svim etapama proizvodnje kozmetičkog proizvoda i u našem laboratoriju uz nadzor izradila nekoliko proizvoda.”

170 nastavnika će u razdoblju od 19. do 22. travnja krenuti u svoju avanturu u neko željeno i odabrano poduzeće od njih 102, stoga Vas pozivamo da pogledate popis poduzeća kojima još nisu dodijeljeni nastavnici i da nam se javite, ako ste i Vi možda prepoznali potencijal i dobrobit ove inicijative za Vaš budući napredak u radu, na e-adresu: irena.kos.kukec@asoo.hr

Popis poduzeća kojima još nisu dodijeljeni nastavnici možete pogledati OVDJE.