Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Konferencija za ravnatelje strukovnih škola

  Datum objave: 21. ožujka 2022.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Konferencija za ravnatelje strukovnih škola

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 13. travnja 2022. godine u Šibeniku, organizira Konferenciju za ravnatelje srednjih strukovnih škola – predstavljanje modularnog pristupa u izradi i provedbi strukovnih kurikuluma. . Događaj se organizira u sklopu ESF-ova projekta „Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“, a okupit će više od 200 sudionika.

Nakon skoro pet godina implementacije projekta, u čiju provedbu je do sada uključeno više stotina nastavnika, ravnatelja i poslodavaca te nakon izrađenih ključnih podloga kojima su iskazane potrebe tržišta rada, projekt je došao u ključnu fazu u kojoj se izrađuju sektorski i strukovni kurikulumi. Novim kurikulumskim dokumentima planiraju se u strukovno obrazovanje i osposobljavanje uvesti didaktičko-pedagoške inovacije kojima se želi taj dio obrazovnog sustava učiniti fleksibilnijim, relevantnijim i približiti suvremenim trendovima učenja i poučavanja. Posebno obilježje bit će modularno strukturiranje kurikuluma i nastave.

U želji da zajedničkim snagama pridonesemo razvoju sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, pozivamo sve ravnatelje srednjih strukovnih škola na ovaj događaj.

Prijave na 5. diseminacijsku konferenciju vrše se isključivo putem Obrasca za prijavu sudionika koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://tinyurl.com/asookonferencija