Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Najavljujemo Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024.

  Datum objave: 10. travnja 2024.

Najavljujemo Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024.

 

Dođite i budite dio petog izdanja natjecanja WorldSkills Croatia – najvećeg festivala strukovnog obrazovanja koji će se održati 13. – 15. svibnja 2024. u Zagrebu.

Pripremite se za nezaboravan doživljaj koji će obogatiti vaše znanje, povezati vas s vrhunskim stručnjacima i pružiti vam priliku da istaknete svoje vještine. Ovogodišnje natjecanje donosi još više uzbuđenja, inovacija i prilika za usavršavanje!

Za strukovne škole, WorldSkills Croatia predstavlja priliku za isticanje njihove izvrsnosti i promociju strukovnog obrazovanja kao ključnog koraka prema uspješnoj karijeri. Sudjelovanjem u natjecanju, učenici imaju priliku demonstrirati svoje talente i vještine te se povezati s potencijalnim budućim poslodavcima.

Posjetitelji će imati priliku svjedočiti vrhunskim vještinama i kreativnosti mladih stručnjaka, a istovremeno će se moći informirati o različitim mogućnostima obrazovanja i karijere u strukovnim područjima. Očekujte inspirativne demonstracije, edukativne radionice i mnoge druge aktivnosti koje će vam otvoriti vrata u svijet strukovnog obrazovanja.

Tvrtke također imaju priliku sudjelovati kao partneri i podržati razvoj budućih stručnjaka u svojim područjima. Kroz sudjelovanje u natjecanju, tvrtke imaju priliku identificirati talente, promovirati svoje brendove i uspostaviti korisne kontakte s mladim stručnjacima.

Ne propustite priliku biti dio najvećeg strukovnog događaja u Hrvatskoj! Pratite nas i budite u tijeku s najnovijim informacijama o prijavama, programu i partnerima. S WorldSkills Croatia, pružamo priliku za rast, inspiraciju i budućnost strukovnog obrazovanja!