Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

17. Tjedan cjeloživotnog učenja

  Datum objave: 14. travnja 2023.

17. Tjedan cjeloživotnog učenja

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira 17. Tjedan cjeloživotnog učenja od 17. do 23. travnja 2023., a započet će u ponedjeljak, 17. travnja u 10:00 sati u Dubrovniku Svečanim otvorenjem u Studentskom centru Dubrovnik.

U okviru Svečanoga otvorenja, sa svrhom približavanja ideje o cjeloživotnome učenju ciljnim skupinama ove kampanje, održat će se i 15. Sajam cjeloživotnog učenja.

Građani će i ove godine imati mogućnost sudjelovati na besplatnim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima i sličnim događanjima, a brojne obrazovne ustanove otvorit će svoja vrata i omogućiti potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje nude.

Kampanja se provodi u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, čiji je opći cilj podizanje svijesti o važnosti cjeloživotnog učenja te povećanje sudjelovanja, odnosno uključenosti odraslih u procese cjeloživotnog učenja, kako bi se jačala konkurentnost odraslih na tržištu rada i ojačali osobni kapaciteti pojedinca za aktivno djelovanje u društvu.

Sve novosti mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici www.cjelozivotno-ucenje.hr i na službenim profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

 

Događanja u sklopu 17. Tjedna cjeloživotnog učenja možete pregledati na interaktivnoj mapi.

 

Film o dobitnicima nagrade “Maslačak znanja” za postignuća u učenju odraslih osoba za 2023. godinu možete pogledati na poveznici:

https://youtu.be/W8Xio-rbcDU

Film o dobitnicima Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih za 2023. godinu možete pogledati na poveznici:

https://youtu.be/MidTMWd6RXY

TV reklamu (animaciju) za 17. Tjedan cjeloživotnog učenja možete pogledati na poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=3AdtyybGJ5w