Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Otvorene prijave za sudjelovanje na 5. Danima strukovnih nastavnika

  Datum objave: 24. svibnja 2021.

Otvorene prijave za sudjelovanje na 5. Danima strukovnih nastavnika

 

Nakon četiri puta uspješno održanih (2018. – 2020.) Dana strukovnih nastavnika, na kojima je sudjelovalo više od 1 650 nastavnika, Agencija najavljuje peti put ovaj iznimno važan događaj, a sa svrhom okupljanja nastavnika strukovnih predmeta iz cijele Hrvatske te kontinuiranog unaprjeđenja njihovih profesionalnih kompetencija kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene u sustavu strukovnog obrazovanja.

5. Dani strukovnih nastavnika održat će se u Šibeniku od 15. do 18. lipnja 2021. godine te će biti organizirani u hibridnome modelu – dio uživo, a dio online. Događanje uživo odvijat će se sukladno epidemiološkim mjerama.

Cijeli događaj trajat će ukupno četiri dana, unutar kojih će se izmijeniti dvije manje skupine sudionika na način da će prva skupina sudionika (Obrazovni sektori: Geologija, rudarstvo, nafta i kemijska tehnologija, Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije, Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija, Elektrotehnika i računalstvo, Graditeljstvo i geodezija, Promet i logistika te Zdravstvo i socijalna skrb) prisustvovati događanju 15. i 16. lipnja, dok će druga skupina sudionika (Obrazovni sektori: Poljoprivreda, prehrana i veterina, Šumarstvo, prerada i obrada drva, Tekstil i koža, Ekonomija, trgovina i poslovna administracija, Turizam i ugostiteljstvo te Osobne, usluge zaštite i druge usluge) prisustvovati 17. i 18. lipnja 2021. godine. Obje skupine nastavnika moći će pratiti plenarna predavanja (15. i 18. lipnja) u virtualnom okruženju.

Očekujemo u četiri dana preko 300 nastavnika strukovnih predmeta i 31 predavača te će se održati 40 predavanja i radionica.

U slučaju pogoršanja epidemioloških uvjeta te postroživanja epidemioloških mjera izdanih po Stožeru Civilne zaštite Republike Hrvatske, moguće je otkazivanje događanja.

Sudjelovanje na Danima i dalje je potpuno besplatno za nastavnike strukovnih predmeta te je sufinancirano iz ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“.

Prijave za 5. Dane strukovnih nastavnika započinju 24. svibnja i traju do 1. lipnja 2021. godine, a odvijaju se putem online prijavnog obrasca kojeg možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Više informacija o Danima i prijavama bit će dostupno na mrežnim stranicama Agencije i samoga događanja.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na adresi e-pošte dsn@asoo.hr.

 

Vidimo se!