Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Poziv na iskazivanje interesa za radionicu – Primjena andragoških metoda u novoj metodologiji za izradu programa obrazovanja odraslih

  Datum objave: 16. veljače 2022.

Poziv na iskazivanje interesa za radionicu – Primjena andragoških metoda u novoj metodologiji za izradu programa obrazovanja odraslih

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II tijekom 2022. godine organizira stručna usavršavanja za predstavnike ustanova za obrazovanje odraslih na temu:

Primjena andragoških metoda u novoj metodologiji za izradu programa obrazovanja odraslih.

Usavršavanja se planiraju održati u sljedećim gradovima:

  • Pula, datum održavanja će se utvrditi naknadno
  • Rijeka, datum održavanja će se utvrditi naknadno
  • Zadar, datum održavanja će se utvrditi naknadno
  • Split, datum održavanja će se utvrditi naknadno
  • Varaždin, datum održavanja će se utvrditi naknadno
  • Osijek, datum održavanja će se utvrditi naknadno
  • Zagreb, datum održavanja će se utvrditi naknadno.

Napomena: u slučaju da se za radionicu na određenom području/gradu prijavi veći broj sudionika od planiranog (broj sudionika ograničen je na najviše 25), radionice će se ponoviti i na taj način omogućiti sudjelovanje svim prijaviteljima.

Na radionici može sudjelovati obrazovno osoblje iz ustanova registriranih za obavljanje djelatnosti obrazovanja odraslih (sukladno Zakonu o obrazovanju odraslih NN 17/07 koji su upisani u AZUP).

Obrazovno osoblje koje će biti uključeno u radionice mora biti upisano u AZUP.

Svim sudionicima tijekom radionice Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih osigurava prehranu koja uključuje osvježenje i ručak. Putne troškove i dnevnice sudionik snosi samostalno.

Svakako još jednom napominjemo da su navedeni termini i način provedbe radionica (fizički, kombinirano ili online) podložni promjenama ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Prijaviti se možete isključivo putem sljedeće POVEZNICE. Molimo obavezno odaberite grad u kojemu želite sudjelovati na radionici. Prijave će biti otvorene do 4. ožujka 2022. godine.

Provedba radionica započet će od 15. ožujka 2022. godine.