Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

EPALE zajednica europskih praktičara u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

  Datum objave: 9. veljače 2021.

EPALE zajednica europskih praktičara u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

 

Glavna uprava Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje nedavno je osnovala internetsku Zajednicu u području prakse na EPALE platformi kojoj je cilj postati interaktivni prostor za umrežavanje i razmjenu iskustva, praksi i ideja namijenjen strukovnim učiteljima, nastavnicima i mentorima  u tvrtkama.

Zajednica želi privući sve nove zainteresirane članove na suradnju i diskusiju o aktualnim temama strukovnog obrazovanja i osposobljavanja svih europskih zemalja s ciljem poticanja vršnjačkog učenja („peer learning“). Praktičari u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju mogu u Zajednici pronaći konkretna rješenja za svoje probleme te biti u toku s europskim politikama kao i pridonositi europskim strukovnim inicijativama.

S obzirom na to da je riječ o zatvorenoj zajednici, za članstvo je potrebna registracija, a prijava na EPALE mrežu je preduvjet. Registraciju i prijavu na EPALE mrežu možete učiniti na sljedećoj poveznici.

Više informacija o temama  o kojima će se raspravljati u sklopu Zajednice kao i samom procesu prijave i pristupanja možete pročitati na sljedećoj poveznici.