Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

EPALE zajednica europskih praktičara u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

  Datum objave: 9. veljače 2021.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

EPALE zajednica europskih praktičara u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

 

Glavna uprava Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje nedavno je osnovala internetsku Zajednicu u području prakse na EPALE platformi kojoj je cilj postati interaktivni prostor za umrežavanje i razmjenu iskustva, praksi i ideja namijenjen strukovnim učiteljima, nastavnicima i mentorima  u tvrtkama.

Zajednica želi privući sve nove zainteresirane članove na suradnju i diskusiju o aktualnim temama strukovnog obrazovanja i osposobljavanja svih europskih zemalja s ciljem poticanja vršnjačkog učenja („peer learning“). Praktičari u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju mogu u Zajednici pronaći konkretna rješenja za svoje probleme te biti u toku s europskim politikama kao i pridonositi europskim strukovnim inicijativama.

S obzirom na to da je riječ o zatvorenoj zajednici, za članstvo je potrebna registracija, a prijava na EPALE mrežu je preduvjet. Registraciju i prijavu na EPALE mrežu možete učiniti na sljedećoj poveznici.

Više informacija o temama  o kojima će se raspravljati u sklopu Zajednice kao i samom procesu prijave i pristupanja možete pročitati na sljedećoj poveznici.