Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

POLAZNICIMA PROGRAMA OBRAZOVANJA ODRASLIH OMOGUĆENO KORIŠTENJE CARNet-ovih USLUGA

  Datum objave: 6. veljače 2012.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

 Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNet, a na poticaj Vijeća za obrazovanje odraslih, s danom 24. listopada 2011. omogućuje odraslim polaznicima koji pohađaju formalne programe obrazovanja odraslih pristup CARNet-ovim uslugama i servisima pod jednakim uvjetima i na isti način kao i ostalim CARNet-ovim korisnicima iz sustava osnovnoga i srednjega školstva.

Informatičke kompetencije i pristup internetu ključni su za razvoj kulture cjeloživotnog učenja te će polaznicima obrazovanja odraslih korištenje ovih usluga pomoći u svakodnevnom učenju i osobnom razvoju.
Ustanova za obrazovanje odraslih popunjavanjem Obrasca može zatražiti korištenje ovih usluga za svoje polaznike, a polaznici obvezno moraju biti uneseni u Bazu podataka AgencijeAZUP (Andragoški zajednički upisnik podataka).
Popunjeni Obrazac potpisuje odgovorna osoba ustanove te sam polaznik. Obrasci se šalju se na e-poštu: bazaaoo@asoo.hr ili na adresu: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Radnička cesta 37b, Zagreb.
Nakon zaprimanja zahtjeva Agencija će korisnički račun poslati poštom na adresu polaznika te je stoga važno provjeriti točnost adrese koja se unosi u Obrazac.
Nakon izvršene provjere Agencija će polaznicima kreirati elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Korištenje CARNet-ovih usluga bit će omogućeno za trajanja upisanoga programa obrazovanja, a preduvjet za njihovo korištenje je posjedovanje valjanoga elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr.
Sve podrobnije informacije dostupne su u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, osoba za kontakt je Nives Pokrajčić, broj telefona: 62 74 625, e-pošta: nives.pokrajcic@asoo.hr. Više informacija o samim uslugama dostupno je na internetskoj adresi: https://www.carnet.hr/ucenici.
 
Obrazac
Letak s informacijama o CARNet-ovim uslugama