Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Pokreće se potpuno nova europska platforma za obrazovanje odraslih

  Datum objave: 23. ožujka 2014.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Elektronička platforma za obrazovanje odraslih u Europi – poznata kao EPALE – nova je inicijativa u sklopu dugoročne obveze EU-a za promicanje kvalitete obrazovanja odraslih u Europi i nju financijski podržava Europska komisija. Bit će dostupna nastavnicima, instruktorima i volonterima, kao i donositeljima politika, istraživačima i akademskim djelatnicima uključenima u obrazovanje odraslih.
EPALE će imati niz posebnih značajki koje će ga činiti glavnim mrežnim mjestom za obrazovanje odraslih u Europi. Nudit će interaktivne mreže koje će korisnicima omogućiti da se povežu s drugima diljem Europe, sudjeluju u raspravama i razmjenjuju dobre prakse. 
Kalendar europskih i nacionalnih događanja omogućit će korisnicima da uvijek budu upoznati s mogućnostima za profesionalni razvoj. Tekuće novosti i udarni članci koje će pisati vodeći stručnjaci u području obrazovanja odraslih osigurat će korisnicima EPALE-a dostupnost najnovijih politika i rasprava u području obrazovanja odraslih.
EPALE će biti višejezična platforma kako bi korisnici u bilo kojoj državi članici mogli u cijelosti iskoristiti stranicu i njezine brojne sadržaje. To će biti stranica otvorenog tipa, što znači da će se korisnici moći povezivati s drugim stručnjacima, nastavnicima i volonterima u području obrazovanja odraslih diljem Europe.
Svaka će zemlja sudionica pridonijeti informacijama, događajima, sadržajima itd. 
Stranica je zamišljena sa svrhom da postane trajni čimbenik u svijetu obrazovanja odraslih.
Budući korisnici mogu se uključiti već sad – sudjelovanjem u anketi koju mogu naći na EPALE-ovoj stranici te mogu pomoći u oblikovanju sadržaja na njoj.
https://ec.europa.eu/epale/HR/