Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Gordan Kožulj – Prvi promotor cjeloživotnog učenja

  Datum objave: 25. prosinca 2013.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

U srijedu, 4. rujna 2013. godine, u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih svečano je potpisan Sporazum o suradnji na promociji cjeloživotnog učenja između Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Gordana Kožulja. Sporazum je u ime Agencije potpisao ravnatelj Ivan Šutalo.

Sporazum je potpisan u svrhu suradnje i provedbe zajedničkih aktivnosti na promociji cjeloživotnog učenja u Republici Hrvatskoj kroz obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja. Agencija je po sedmi put organizator Tjedna cjeloživotnog učenja, koji će se provoditi od 30. rujna do 6. listopada 2013. godine, a cilj mu je promicanje kulture učenja i isticanje važnosti uključivanja građana, bez obzira na dob, razinu obrazovanosti, radni status i sve druge okolnosti, u proces cjeloživotnog učenja.

Gordan Kožulj, hrvatski olimpijac, svjetski i europski prvak u plivanju, svojim primjerom zorno pokazuje kolika je važnost obrazovanja. Za trajanja vrhunske športske karijere, unatoč brojnim obvezama, nije zanemario svoj osobni i profesionalni razvoj. Upravo zbog takvog pristupa Gordan može i drugima biti primjerom da, bez obzira na okolnosti, trebaju svakodnevno ulagati u vlastiti osobni i profesionalni razvoj, a obrazovanje je jedini put.
Gordan Kožulj je potpisom ovoga sporazuma postao nacionalni promotor cjeloživotnog učenja za 2013. godinu.
 
Više o kampanji dostupno je na internetskoj stranici: www.cjelozivotno-ucenje.hr.