Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

NAJAVA: Panel-diskusija “Profesionalno usmjeravanje i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju za strukovna zanimanja”

  Datum objave: 9. rujna 2012.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira panel-diskusiju Profesionalno usmjeravanje i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju za strukovna zanimanja, koja će biti održana u Zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Mirogojska 16, Zagreb, u srijedu, 27. lipnja 2012. godine u vremenu od 10:00 do 15:00 sati. Domaćin događaja je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a skup se organizira u suradnji sa Službom za školsku i sveučilišnu medicinu Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Cilj panel-diskusije je prijenos informacija, iskustava, planova aktivnosti i prijedloga iz jednoga sustava u drugi, uključenih u provedbu, razvoj i kvalitetu profesionalnog usmjeravanja i obrazovanja učenika s teškoćama u razvoju za strukovna zanimanja, ali i problema s kojima se učenici s teškoćama u razvoju, njihovi roditelji, škole, institucije i svi drugi subjekti u odgojno-obrazovnom procesu susreću te donošenje zajedničkih preporuka za njihovo prevladavanje.

Panel-diskusija namijenjena je predstavnicima državnih i javnih institucija relevantnih za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju te za njihovo zapošljavanje; ravnateljima, stručnim suradnicima i nastavnicima srednjih škola i centara za odgoj i obrazovanje; predstavnicima ustanova za visoko obrazovanje i predstavnicima nevladinih udruga osoba s invaliditetom.

Budući da je broj sudionika ograničen, pozivamo predstavnike škola da se prijave putem VETis-a (stručni skup broj: 23059).

Ostale zainteresirane predstavnike ciljnih skupina molimo da ispunjeni prijavni obrazac (može se preuzeti ovdje) pošalju na e-adresu: vlatka.klasnja@asoo.hr

Prijavni rok: ponedjeljak, 18. lipnja 2012.