Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Najava: Tjedan cjeloživotnog učenja 2012.

  Datum objave: 1. rujna 2012.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Tcu logo

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine, petu godinu zaredom, a šesti put u Hrvatskoj, provodi nacionalnu obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja.

U povodu pet godina organiziranja Tjedna cjeloživotnog učenja, Agencija je izdala brošuru koja je dostupna ovdje.
Na temelju prijedloga regionalnih koordinatora, a i samih provoditelja aktivnosti, ove godine provedba Tjedna započet će kasnije i trajat će od 24. do 30. rujna.
Motiv i slogan Tjedna 2012. je „Nikad nije kasno za učenje“, čiji naziv nosi i jedan je od ključnih dokumenta Europske Unije o obrazovanju odraslih, koji uz isticanje potrebe za motiviranjem ljudi za učenjem kroz povećanje kvalitete dostupnih informacija, naglašava i potrebu jačanja svijesti o važnosti učenja u trećoj životnoj dobi. Slijedeći tu poruku, ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja usredotočuje se na motiviranje građana, bez obzira na dob, razinu obrazovanosti, radni status i sve druge okolnosti, na uključivanje u proces cjeloživotnog učenja. U skladu s činjenicom da je 2012. Europska godina aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti, poseban naglasak bit će na obrazovanju za treću životnu dob.

Pozivamo sve da se, kao i prethodnih godina, odazovu organizacijom različitih aktivnosti. Prijave događanja obavljat će se isključivo popunjavanjem on-line obrasca na našoj internetskoj stranici https://www.cjelozivotno-ucenje.hr/dogadjanja.aspx
I ove godine regionalni koordinatori brinut će se za događanja u svojoj regiji, dijeliti promotivne materijale te sve potrebne informacije. Popis koordinatora i njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje.
Promotivni materijali, letci i plakati, preuzimat će se isključivo od regionalnih koordinatora.

Na svečanom otvorenju, koji će se održati 24. rujna u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, dodijelit će se nagrade „Maslačak znanja“. Javni poziv objavljen je na našim stranicama te vas ovim putem još jedanput pozivamo da prijavite osobe za koje smatrate da ispunjavaju uvjete poziva.
Pratite nas i na našem Facebook profilu: https://www.facebook.com/pages/Tjedan-cjelo%C5%BEivotnog-u%C4%8Denja/168962796492295 !