Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Svečana promocija nastavnika struke iz strukovnih škola u zvanje mentora i savjetnika

  Datum objave: 22. veljače 2012.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Svečana promocija nastavnika struke iz strukovnih škola u zvanje mentora i savjetnika održat će se 25. studenoga 2011. godine u kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, s početkom u 11,00 sati.
Na ovoj svečanosti bit će promovirano 186 nastavnika struke koji će, iz ruku državnoga tajnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa gosp. Želimira Janjića i ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih gosp. Ivana Šutala, primiti rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje. To je prva generacija nastavnika struke kojima će se uručiti rješenja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje.

Svečana promocija nastavnika struke iz strukovnih škola održat će se istodobno sa svečanom promocijom odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova.
Svečanost promocije će svojim uvodnim pozdravnim govorom uveličati i ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. sc. Radovan Fuchs.

U ime Predsjednika Republike Hrvatske dodjeli rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje nazočit će mr. sc. Zrinka Vrabec Mojzeš, savjetnica Predsjednika Republike Hrvatske za društvene djelatnosti.

Abecedni popis nastavnika možete vidjeti ovdje.