Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

1. Europski festival kreativnosti i inovativnosti “Ideje koje vrijede 2009.”

  Datum objave: 10. siječnja 2011.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

 

2009. je europska godina kreativnosti i inovativnosti, stoga će se u okviru 6.-og europskog dana poduzetnika u Hrvatskoj 1. listopada 2009. godine u Areni Zagreb održati 1. europski festival kreativnosti poduzetnika pod sloganom “Ideje koje vrijede 2009.”
Ideja Festivala bazira se na otvaranju novih mogućnosti za poduzetnike uz pomoć europskih i domaćih institucija te partnerstva s većim tvrtkama, poslovnim susretima, predstavljanju mladih umjetnika i inovatora, prezentacijama uspješnih poduzetnika / ca iz EU i RH, izložbama, glazbenom događanju i priznanjima.
Okosnicu Festivala predstavljat će okrugli stol pod nazivom «Novi početak – Oslobodimo potencijale mladih za poduzetništvo» u suradnji s Europskom akademijom znanosti i umjetnosti. Početak okruglog stola je u 14.00 sati s trajanjem do 16.30 sati.
 
Među 200- tinjak sudionika okruglog stola su predstavnici europskih institucija ESBA, EBAN, UMU, EAS, EESC, APCO; poduzetnici, studenti, profesori, predstavnici raznih institucija i ustanova…
EDE – Europski dan poduzetnika je europska metoda promocije poduzetništva i lokalnih zajednica od najmanjih do najvećih. EDE ima političku potporu Europske Komisije.
Program možete pronaći na www.umis-smea.com.

Europski dan poduzetnika poziva učenike, nastavnike i ustanove za strukovno obrazovanje da se aktivno uključe u Festival i time na jednom mjestu potraže važne informacije korisne za razvoj poduzetničkog duha i upoznavanje vrsnih poduzetnika na europskoj razini.