Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

4. Dani strukovnih nastavnika

  Datum objave: 8. studenoga 2019.

Blagdanska čestitka

  21. prosinca 2023.

PRAKSA ZA NASTAVNIKE – 4. CIKLUS

  13. studenoga 2023.

UNESCO-UNEVOC foto natječaj

  8. kolovoza 2023.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Agencija nastavlja s planiranjem i organiziranjem niza aktivnosti sa svrhom unaprjeđenja i osnaživanja kapaciteta sustava, a kako bismo ostvarili zajedničku viziju – usmjeravanje učenika da, kroz proces učenja i istraživanja, dosegnu svoj vrhunac.

Nakon uspješno održanih 1., 2. i 3. Dana strukovnih nastavnika, na kojima je sudjelovalo ukupno više od 1 200 nastavnika, Agencija nastavlja tu tradiciju i po četvrti put organizira ovaj iznimno važan događaj, a sa svrhom okupljanja nastavnika strukovnih predmeta iz cijele Hrvatske te kontinuiranog unaprjeđenja njihovih profesionalnih kompetencija kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene koje se događaju u sustavu strukovnog obrazovanja.

Produljenjem trajanja ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“ na prvih šest mjeseci 2020. godine, otvorila se prilika za organizaciju četvrtih Dana strukovnih nastavnika koji se održavaju od 4. do 6. ožujka 2020. godine, a, kao i dosad, financirani su sredstvima iz projekta.

Dani po četvrti put okpljaju oko 500 sudionika, 30 predavača, te će biti održano 40 predavanja i radionica – što pruža strukovnim nastavnicima jedinstvenu priliku za razvoj profesionalnih kompetencija te za povezivanje s kolegama iz drugih dijelova Hrvatske. Sudjelovanje na Danima i dalje je potpuno besplatno za strukovne nastavnike.

Program događanja i raspored predavanja, kao i profili predavača, dostupni su u mobilnoj aplikaciji Dani strukovnih nastavnika a fotografije i prezentacije bit će moguće preuzeti po završetku događanja na mrežnoj stranici https://danistrukovnihnastavnika2020.weebly.com/