Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

EPALE 2019.- 2020.

Temeljem izravnog poziva Europske komisije, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih po četvrti put obavlja ulogu nacionalne službe za podršku (National support service – NSS) za platformu EPALE u Republici Hrvatskoj. Projekt traje 24 mjeseca, započeo je 1. siječnja 2019. godine, a traje do 31. prosinca 2020. godine. Vrijednost projekta iznosi 193.596,94 EUR.

Glavni cilj projekta je promocija platforme EPALE na način da se nastoji približiti široj zajednici obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj tako da ih se motivira da postanu aktivni članovi višejezične, dinamične i interaktivne platforme koju čini zajednica stručnjaka u obrazovanju odraslih. Ciljne skupine nacionalnoga projekta su ustanove koje provode i formalno i neformalno obrazovanje odraslih, nastavnici, znanstvenici, novinari, predstavnici javnih institucija itd.

Ključne aktivnosti projekta odnose se na unaprjeđenje platforme izradom i prijevodom niza korisnih sadržaja, organizacijom promotivnih aktivnosti na raznim događanjima i informiranje potencijalnih korisnika o mogućnostima EPALE-a, aktivnu suradnju s partnerima i dionicima na nacionalnoj i europskoj razini te aktivnu komunikaciju sa središnjom službom za podršku (CSS). Niz promotivnih aktivnosti platforme EPALE nastoji motivirati što veći broj stručnjaka u obrazovanju odraslih da – stvaranjem i objavljivanjem kvalitetnoga sadržaja na platformi te njihovim korištenjem u profesionalnom usavršavanju – doprinesu razvoju i održavanju platforme. Navedene aktivnosti prati izrada EPALE promotivnih filmova, dva godišnja newslettera o provedenim aktivnostima, promotivnih materijala te promocija EPALE na društvenim mrežama i slično.

Više informacija o platformi EPALE dostupno je na stranici: ec.europa.eu/epale

NAŠI
PROJEKTI

World Skills Croatia
EPALE
PIAAC
refernet.hr
qavet.hr

Najave događanja • Javni pozivi • Natječaji

Uputa svim osnovnim i srednjim školama vezano uz nastavak organizacije nastave na daljinu

  Srijeda 18.12.2019

 

Natječaji • EU Projekti

4. Dani strukovnih nastavnika

  Petak 08.11.2019

 

O NAMA

Osnivač Agencije je Republika Hrvatska, a prava i dužnosti osnivača obavlja
ministarstvo mjerodavno za poslove obrazovanja.

Djelatnost Agencije su poslovi planiranja, razvijanja, organiziranja, provedbe, praćenja i unapređivanja sustava strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih.


Radno vrijeme Agencije:
8:00 do 17:00 sati

Radno vrijeme Pisarnice (sa strankama):
od 9:00 do 16:00 sati

KONTAKT INFORMACIJE

ASOO - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

  Garićgradska ul. 18, 10000 Zagreb

  +385 1 62 74 666

  +385 1 62 74 606

  ured@asoo.hr


MATIČNI BROJ: 02650029

OIB: 40719411729