Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

OBJAVLJENI PONOVLJENI JAVNI POZIVI ZA PRIJAVU KANDIDATA ZA KOORDINATORE I ČLANOVE RADNIH SKUPINA ZA IZRADU STANDARDA ZANIMANJA

  Datum objave: 5. listopada 2019.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu ESF projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja  05. listopada 2019. godine objavila je Odluke o izboru koordinatora i članova radnih skupina za izradu standarda zanimanja po sektorima na osnovu pristiglih prijava po Javnim pozivima za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za izradu standarda zanimanja objavljenog dana 19. rujna 2019. Odluke po sektorima možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Također obavještavamo sve zainteresirane da je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu ESF projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja  05. listopada 2019. godine objavila 13 Ponovljenih javnih poziva za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za izradu standarda zanimanja. Ponovljeni javni pozivi su podijeljeni po sektorima, a cjeloviti tekst svakog poziva po sektorima možete pronaći na sljedećoj poveznici. Prijave na Ponovljeni pozivi zaprimaju se do 10. listopada 2019. do 12:00 sati. Prijave koje stignu izvan roka NEĆE se razmatrati.

OBAVIJEST svim odabranim kandidatima iz Odluke o izboru koordinatora i članova radnih skupina za izradu standarda zanimanja i prijaviteljima koji se prijavljuju na Ponovljeni poziv za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za izradu standarda zanimanja
Prvi zajednički sastanak svih odabranih članova i koordinatora radnih skupina za izradu standarda zanimanja, na koji je dolazak obavezan, održat će se 15.10.2019. u Zagrebu s početkom u 9h. O ostalim detaljima sastanka bit ćete obaviješteni naknadno.

Veselimo se budućoj suradnji!