Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Otvoreno glasovanje za pobjednika natjecanja #CedefopPhotoAward 2019

  Datum objave: 10. listopada 2019.

Otvoreno glasovanje za pobjednika natjecanja #CedefopPhotoAward 2019

 

U završnici natjecanja #CedefopPhotoAward 2019 glasujte za hrvatskog finalista, učenika Ekonomske i turističke škole Daruvar!
U završnici natjecanja #CedefopPhotoAward 2019, finalisti iz Austrije i Hrvatske su nominirani za glavnu nagradu koju će dodijeliti povjerenica Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja, vještine i mobilnost radne snage Marianne Thyssen tijekom četvrtog Europskog tjedna vještina (#EUVocationalSkills) u Helsinkiju od 14. do 18. listopada 2019.
Do 15. listopada 2019. otvoreno je online glasovanje za pobjednika natjecanja #CedefopPhotoAward 2019 na poveznici
Za kandidate možete glasovati odabirom rubrike 4.b European Agencies: #CedefopPhotoAward nakon jednostavnog postupka registracije za glasovanje. Hrvatskog kandidata dodatno podržite dijeljenjem objave na društvenim mrežama uz oznake #DiscoverYourTalent #EUVocationalSkills #CedefopPhotoAward.
Sveukupno se u natjecanje #CedefopPhotoAward uključilo 112 ekipa učenika u strukovnom obrazovanju iz 20 europskih zemalja s čak 380 učenika i 76 nastavnika iz 73 strukovne škole čiji zadatak je bio kroz foto priču prikazati strukovno obrazovanje. Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je ovoga proljeća objavila vijest o natjecanju #CedefopPhotoAward 2019 koje je Europski centar za razvoj strukovnog obrazovanja (Cedefop) po četvrti puta organizirao u suradnji s Europskom komisijom.
Mršavi kuhar (“Kuharov tim”)
Hrvatski tim (Lara Iveša, Martina Stari i Dominik Žulj) inspiriran je talentom mladog kuhara Mateja koji je već privukao pažnju vrhunskih hotela te zaprimio brojne ponude za posao. Njihova foto priča prikazuje Matejevu ljubav prema hrani te naročito prema pripremanju deserata. Matej se također veseli daljnjem obrazovanju i usavršavanju.
Podržite hrvatski tim na putu do pobjede na natjecanju #CedefopPhotoAward 2019 – glasujte ovdje!