Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Odluka o imenovanju koordinatora i članova radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina za natjecanja

  Datum objave: 6. rujna 2018.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih temeljem Javnog poziva za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina za natjecanja u sklopu ESF-ova projekta „Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre, te Ponovljenih javnih poziva donosi Odluku o imenovanju koordinatora i članova koju možete pronaći na poveznici.

Zbog nedovoljnog broja prijava za sve položaje u radnoj skupini raspisan je Ponovljeni javni poziv za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina i zadataka za natjecanja u sklopu ESF-ova projekta „Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre“. Isti možete pronaći na stranicama ASOO-a.

Također, podsjećamo na Odluku o imenovanju koordinatora i članova koja je 31. srpnja 2018. donešena nakon prvog Javnog poziva za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina za natjecanja. Istu možete pronaći na sljedećoj poveznici.