Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Nagrade za izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

  Datum objave: 25. srpnja 2018.

sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju Europska komisija dodjeljuje Nagrade za izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Nagrade se dodjeljuju u 4 kategorije: Nagrada za nastavnike, Nagrada za učenje kroz posao, Nagrada za inovativne pružatelje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i Nagrada Europskog saveza za naukovanje.

Nagradom za nastavnike se žele identificirati nastavnici strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koji su se istaknuli u poboljšanju procesa strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za učenike ili odrasle polaznike. Rok za nominiranje kandidata je 20. kolovoza 2018. godine, a za više informacija o ovoj nagradi posjetite sljedeću web stranicu.
Cilj druge kategorije nagrada, Nagrade za učenje kroz posao, je dobre prakse cjeloživotnog učenja učiniti vidljivijim u mikro, malim i srednjim europskim poduzećima te inspirirati nove prakse i nove politike. Rok za nominacije za ovu nagradu je također 20. kolovoza 2018, a za više informacija posjetite sljedeću web stranicu.
Nadalje, Nagradom za inovativne pružatelje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja se žele identificirati europski pružatelji strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koji su pridonijeli izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kroz inovativne prakse. Rok za nominacije za ovu nagradu je kao i kod prethodne dvije kategorije, 20. kolovoza 2018. godine, a više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici.
Posljednja kategorija, Nagrada Europskog saveza za naukovanje (European Alliance for apprenticeships) namijenjena je izvrsnim postignućima u pružanju, kvaliteti, ugledu i mobilnosti naukovanja u „Europskom savezu za naukovanje“. Rok za nominaciju za ovu nagradu je 17. kolovoza 2018. godine, a više informacija o nagradi ove kategorije možete pronaći na sljedećoj poveznici.