Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Odluka o ponavljanju javnog poziva za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina i zadataka za natjecanja

  Datum objave: 23. srpnja 2018.

Na temelju odredbe članka 20. Stautua Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, na prijedlog Povjerenstva za izbor koordinatora i članova radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina i zadataka za natjecanja, ravnatelj Mle Živčić dana 23. srpnja 2018. godine donosi Odluku o ponavljanju javnog poziva za prijavu kandidata za koordinatore i članove radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina i zadataka za natjecanja u sklopu ESF-ova projekta „Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre“.

Zbog nedovoljnog broja prijava za sve položaje koordinatora i članova radnih skupina za razvoj tehničkog opisa disciplina i zadataka za natjecanja u sklopu ESF projekta „Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre“, Povjerenstvo donosi odluku o ponavljanju Javnog poziva za prijavu kandidata za slobodna mjesta u pojedinim disciplinama.
Cjeloviti tekst Odluke o ponavljanju možete pronaći na poveznici.

Rok za dostavu prijave: 27. kolovoza godine u 12:00 sati.

Cjeloviti tekst Javnog poziva sa svim kriterijima odabira te traženom dokumentacijom možete pronaći na sljedećoj poveznici.