Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Objavljen natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava ˝Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva ˝

  Datum objave: 24. studenoga 2011.

 1. travnja 2011. godine Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Odjel za financiranje i ugovaranje IPA programa (AVETAE DEFCO), objavljuje natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava  ˝Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva˝, Europeaid/131231/M/ACT/HR, pod prioritetom 3, mjera 3.1, operacija 3.1.7 , u sklopu 4. komponente IPA programa – Razvoj ljudskih potencijala.
 
Kako bismo našim potencijalnim prijaviteljima olakšali procedure prijave, uskoro ćemo osigurati objavu neslužbenoga prijevoda Uputa za prijavitelje na našim mrežnim stranicama.
 
U periodu od 6. – 15. travnja 2011. održati će se informativni dani/radionice vezani uz ovaj natječaj.
S ciljem detaljnijeg informiranja svih zainteresiranih  o ciljevima i prioritetima samog natječaja te procedurama za prijavu prijedloga projekata, informativni dani će biti organizirani u sljedećim gradovima:
 
•Osijek (6. travnja 2011., Hotel Osijek, Šamačka 4),
•Slavonski Brod (7. travnja 2011., Hotel Savus, Dr. A. Starčevića 2a),
•Split (6. travnja 2011., Hotel Katarina, Podi b.b., Dugopolje),
•Zadar (7. travnja 2011., Hotel Kolovare, Bože Peričića 14),
•Pula (11. travnja 2011., Hotel Histria, Verudella 17),
•Rijeka (12. travnja 2011., Hotel Best Western Jadran, Šetalište XIII Divizije 46),
•Varaždin (11. travnja 2011., Hotel Turist, Aleja kralja Zvonimira 1) i
•Zagreb (15. travnja 2011., Hotel Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1).
 
Na ova jednodnevna događanja pozvani su predstavnici strukovnih škola te predstavnici institucija i organizacija koje mogu djelovati kao partneri  školama u provedbi projekata (poslodavci, lokalne vlasti, sindikati, udruge, zaklade, zadruge i sl.). 

Organizacija ovih događanja provoditi će se u okviru IPA projekta „Implementacija novih kurikuluma“ (ugovor o uslugama). Samo sudjelovanje na informativnim  danima je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao ručak, osvježenja za kratke pauze i radne materijale. Dnevni red (koji je jedinstven za sve gradove) možete pronaći ovdje.
 
Budući da je broj sudionika ograničen, ukoliko se želite prijaviti za sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac i poslati ga na adresu elektronske pošte navedene u samom obrascu ( catherine.nikovic@asoo.hr). Rok za prijavu je 8.travnja 2011.

Natječaj možete naći u sekciji “Natječaji” – Dodjela bespovratnih sredstava