Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Objava natječaja za podnošenje projektnih prijedoga – Grant schema “Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje”

  Datum objave: 17. siječnja 2010.

10. kolovoza 2009. godine Agencija za strukovno obrazovanje, Odjel za financiranje i ugovaranje IPA programa (AVET DEFCO), objavljuje natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za grant-shemu ˝Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje˝, EuropeAid/128940/M/ACT/HR, pod prioritetom 2, mjera 2.2, operacija 2.2.1, u sklopu 4. komponente IPA programa – Razvoj ljudskih potencijala.

 
Kako bismo našim potencijalnim prijaviteljima olakšali procedure prijave, osigurat ćemo objavu neslužbenog prijevoda Uputa za prijavitelje na našim mrežnim stranicama do kraja kolovoza. AVET DEFCO će držati i dvodnevne regionalne informativne radionice na kojima ćemo vam ne samo pružiti sve bitne informacije vezane za natječaj, nego i cjelodnevni trening na temu pravilnoga popunjavanja obrasca za prijavu, logičke matrice i budžeta, kako bismo osigurali da vaš projektni prijedlog zadovolji tehničke uvjete tijekom procesa evaluacije.

Sukladno objavi natječaja za podnošenje projektnih prijedloga Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje“ IPA IV. Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2009., ovim vas putem obavještavamo da će prva informativna radionica za gore navedeni natječaj biti održana:(Referencija objave: EuropeAid/128940/M/ACT/HR) pod
 
21. i 22. rujna 2009. u 09:30 sati
 
u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38, Zagreb.
  
Ljubazno vas molimo da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite najkasnije do 14. rujna 2009. godine kako bismo mogli osigurati prikladan prostor za sve naše potencijalne prijavitelje. Sudjelovanje na radionici možete potvrditi slanjem e-maila Project Manager-u za ovu grant-shemu – gđi Ireni Rožić Qeta (irena.rozic.qeta@aso.hr).
  
AVET DEFCO će objaviti informaciju o sljedećoj informativnoj radionici u trenutku kada nadnevak i lokacija budu definirani.

Dokumenti:
Call for Proposals
Guidelines for Applicants
Guidelines for Applicants – Hrvatski prijevod
Local Publication