Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V.”

  Datum objave: 13. lipnja 2022.

Na središnjoj mrežnoj stranici Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova te mrežnoj stranici Europskog socijalnog fonda objavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga UP.03.2.1.07 “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V.” koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

U okviru ovog Poziva financirat će se osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama. Opći cilj poziva je povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Više informacija dostupno je je u rubrici Natječaji.