Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Dani otvorenih vrata EU projekata 2021. – Poziv na sudjelovanje

  Datum objave: 2. studenoga 2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. 

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Svi korisnici koji su uspješno proveli ili još uvijek provode projekt financiran iz fondova Europske unije, pozvani su da iskažu svoj interes za sudjelovanjem u „Danima otvorenih vrata EU projekata“ i to – organizacijom informativnih događanja, edukativnih radionica, predavanja, okruglih stolova, obilazaka projektnih lokacija ili nekim drugim aktivnostima po vlastitom izboru.

Napominjemo da je pri realizaciji događanja i aktivnosti nužno poštivati sve važeće epidemiološke mjere.

Ovogodišnji „Dani otvorenih vrata EU projekata“ bit će promovirani putem medijske kampanje, društvenih mreža, a svi sudionici će dobiti zahvalnicu odnosno priznanje o sudjelovanju. Cjelokupni program „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ bit će objavljen na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr gdje će biti navedeni svi sudionici kao i njihov program.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije će osigurati vizualni identitet koji će svi sudionici moći preuzeti i koristiti, ukoliko budu oglašavali događanje putem vlastitih stranica, lokalnih i regionalnih medija ili društvenih mreža.

Sudjelovanje u „Danima otvorenih vrata EU projekata“ moguće je prijaviti putem obrasca na poveznici: https://forms.gle/dnTAZBzHMfG7mzqz9 najkasnije do 10. studenoga 2021. godine.

Za sva dodatna pitanja ili eventualne prijedloge moguće je obratiti se organizatoru putem elektroničke pošte na adresu fondovi@mrrfeu.hr ili na brojeve telefona: 01/6470 373 i 01/6470 350.