Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za ESF-ov projekt „Promocija cjeloživotnog učenja faza II“

  Datum objave: 25. svibnja 2021.

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za ESF-ov projekt „Promocija cjeloživotnog učenja faza II“

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih 25. svibnja 2021. godine potpisala je Ugovor o bespovratnim sredstvima za ESF-ov projekt „Promocija cjeloživotnog učenja faza II“.

Ugovor o dodjeli 11.840.800,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda potpisali su, uz ministra znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovana Fuchsa, pomoćnik ravnatelja ASOO-a za razvoj obrazovanja odraslih, g. Mario Vučić i pomoćnica ravnatelja za provedbu strukturnih instrumenata Europske unije gđa Martina Hundrić.

Svrha je projekta odgovoriti na problem nedovoljnog uključivanja i sudjelovanja različitih dionika u cjeloživotnom učenju podizanjem svijesti o važnosti učenja, a sve s ciljem osnaživanja sudionika i unaprjeđenja njihovih ključnih kompetencija i kapaciteta za sudjelovanje u društvu i na tržištu rada. Nadalje, projektom će se ojačati kompetencije obrazovnog osoblja iz ustanova za obrazovanje odraslih, odnosno kapaciteti najmanje 550 obrazovnih djelatnika iz ustanova za obrazovanje odraslih, a aktivnostima promocije cjeloživotnog učenja radit će se i pojačano na dosegu što većeg broja građana Republike Hrvatske.

Više informacija dostupno je na poveznici: https://www.cjelozivotno-ucenje.hr/