Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Konferencija o osiguravanju kvalitete u strukovnom obrazovanju

  Datum objave: 18. siječnja 2021.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira prvu nacionalnu Konferenciju o osiguravanju kvalitete u strukovnom obrazovanju 18. veljače 2021. od 10 do 13.30 sati.

Konferencija će se održati online putem aplikacije Zoom, a namijenjena je koordinatorima kvalitete, koordinatorima samovrednovanja i članovima  povjerenstava za kvalitetu u strukovnim školama.

Tijekom konferencije stručnjaci u području obrazovanja, djelatnici Agencije i strukovnih škola predstavit će pristupe, metode i primjere dobre prakse u osiguravanju kvalitete u strukovnom obrazovanju iz Hrvatske i inozemstva. Teme konferencije obuhvatit će praćenje učenika nakon završetka strukovnog obrazovanja, međunarodnu kolegijalnu procjenu i obilježja kvalitete nastave na daljinu u strukovnom obrazovanju, kao i najnoviji pregled javnih politika koje podupiru kvalitetu strukovnog obrazovanja u Europi.

***SVA MJESTA ZA SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI SU POPUNJENA***

Prijave su zaključene te se više nije moguće prijaviti. Sudionici čije su prijave prihvaćene zaprimit će informacije o sudjelovanju putem elektroničke pošte.

Konferencija se održava uz potporu Erasmus+ projekta EQAVET NRP (Project Nr 609209-EPP-1-2019-HR-EPPKA3-EQAVET-NRP) uz sufinanciranje sredstvima programa Europske unije Erasmus+. Prvom konferencijom o osiguravanju kvalitete Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih podržava stručno usavršavanje i profesionalni razvoj timova za kvalitetu te potiče razmjenu iskustava među strukovnim školama i unapređenje kvalitete strukovnog obrazovanja.

DOKUMENTI

Dnevni red konferencije

  pdf   (489,71 KB)