Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Konferencija o osiguravanju kvalitete u strukovnom obrazovanju

  Datum objave: 18. siječnja 2021.

Dnevni red konferencije

  pdf   (489,71 KB)

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira prvu nacionalnu Konferenciju o osiguravanju kvalitete u strukovnom obrazovanju 18. veljače 2021. od 10 do 13.30 sati.

Konferencija će se održati online putem aplikacije Zoom, a namijenjena je koordinatorima kvalitete, koordinatorima samovrednovanja i članovima  povjerenstava za kvalitetu u strukovnim školama.

Tijekom konferencije stručnjaci u području obrazovanja, djelatnici Agencije i strukovnih škola predstavit će pristupe, metode i primjere dobre prakse u osiguravanju kvalitete u strukovnom obrazovanju iz Hrvatske i inozemstva. Teme konferencije obuhvatit će praćenje učenika nakon završetka strukovnog obrazovanja, međunarodnu kolegijalnu procjenu i obilježja kvalitete nastave na daljinu u strukovnom obrazovanju, kao i najnoviji pregled javnih politika koje podupiru kvalitetu strukovnog obrazovanja u Europi.

***SVA MJESTA ZA SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI SU POPUNJENA***

Prijave su zaključene te se više nije moguće prijaviti. Sudionici čije su prijave prihvaćene zaprimit će informacije o sudjelovanju putem elektroničke pošte.

Konferencija se održava uz potporu Erasmus+ projekta EQAVET NRP (Project Nr 609209-EPP-1-2019-HR-EPPKA3-EQAVET-NRP) uz sufinanciranje sredstvima programa Europske unije Erasmus+. Prvom konferencijom o osiguravanju kvalitete Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih podržava stručno usavršavanje i profesionalni razvoj timova za kvalitetu te potiče razmjenu iskustava među strukovnim školama i unapređenje kvalitete strukovnog obrazovanja.

DOKUMENTI

Dnevni red konferencije

  pdf   (489,71 KB)