Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

12. izdanje EPALE newslettera – podrška radu nastavnika

  Datum objave: 9. prosinca 2020.

12. izdanje EPALE newslettera – podrška radu nastavnika

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih izradila je 12. izdanje newslettera EPALE HRVATSKA. Newsletter je izrađen i objavljen u sklopu projekta „EPALE Nacionalna služba za podršku za Republiku Hrvatsku“ financiranog u sklopu programa Erasmus+.

Potaknuti trenutnom situacijom u društvu, promjenama u obiteljskom, gospodarskom, socijalnom, ali i svim drugim područjima naših života uzrokovane pandemijom Covid-19, nastavnici su primorani nastaviti istraživati, učiti i usvajati nova znanja, vještine, online alate i tehnike koji bi im omogućili nastavak obrazovanja i aktivnosti učenja i poučavanja.

U ovom izdanju EPALE newslettera predstavljamo vam brojne besplatne alate, webinare, podcastove, aplikacije, članke i setove resursa koji vam mogu pomoći u vašem svakodnevnom radu i poučavanju u vremenu koje zahtjeva neka nova znanja, vještine i prilagodbe novim uvjetima rada i učenja.

Platforma EPALE u ovom razdoblju ima presudniju ulogu nego ikad prije da podrži i poveže nastavnike te se pokazala kao mjesto na kojem se zajednica može okupiti kako bi podijelila ideje, alate, resurse i usavršavanja kako bismo jedni drugima pomogli prebroditi ovu krizu.

Na str. 4. – 17. EPALE newslettera možete pročitati sve o setovima resursa i alatima, kreiranima od strane EPALE CSS-a, kao podrška radu nastavnika, uključujući članke, priručnike, primjere dobre prakse i konkretne alate koji vam mogu pomoći da sigurnije nastavite raditi u digitaliziranom okruženju te da učenje pretvorite u e-učenje.

 

Newsletter EPALE HRVATSKA možete preuzeti OVDJE.