Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

12. izdanje EPALE newslettera – podrška radu nastavnika

  Datum objave: 9. prosinca 2020.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

12. izdanje EPALE newslettera – podrška radu nastavnika

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih izradila je 12. izdanje newslettera EPALE HRVATSKA. Newsletter je izrađen i objavljen u sklopu projekta „EPALE Nacionalna služba za podršku za Republiku Hrvatsku“ financiranog u sklopu programa Erasmus+.

Potaknuti trenutnom situacijom u društvu, promjenama u obiteljskom, gospodarskom, socijalnom, ali i svim drugim područjima naših života uzrokovane pandemijom Covid-19, nastavnici su primorani nastaviti istraživati, učiti i usvajati nova znanja, vještine, online alate i tehnike koji bi im omogućili nastavak obrazovanja i aktivnosti učenja i poučavanja.

U ovom izdanju EPALE newslettera predstavljamo vam brojne besplatne alate, webinare, podcastove, aplikacije, članke i setove resursa koji vam mogu pomoći u vašem svakodnevnom radu i poučavanju u vremenu koje zahtjeva neka nova znanja, vještine i prilagodbe novim uvjetima rada i učenja.

Platforma EPALE u ovom razdoblju ima presudniju ulogu nego ikad prije da podrži i poveže nastavnike te se pokazala kao mjesto na kojem se zajednica može okupiti kako bi podijelila ideje, alate, resurse i usavršavanja kako bismo jedni drugima pomogli prebroditi ovu krizu.

Na str. 4. – 17. EPALE newslettera možete pročitati sve o setovima resursa i alatima, kreiranima od strane EPALE CSS-a, kao podrška radu nastavnika, uključujući članke, priručnike, primjere dobre prakse i konkretne alate koji vam mogu pomoći da sigurnije nastavite raditi u digitaliziranom okruženju te da učenje pretvorite u e-učenje.

 

Newsletter EPALE HRVATSKA možete preuzeti OVDJE.