Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Dani otvorenih vrata EU projekata

  Datum objave: 16. studenoga 2020.

Dani otvorenih vrata EU projekata

 

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira četvrte po redu „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji se ove godine održavaju u virtualnom obliku.

Informativno-edukativna kampanja „Dani otvorenih vrata EU projekata“ dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“ koja ima svrhu potaknuti građane Europske unije da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranim sredstvima EU fondova koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije koordinira kampanju u kojoj će virtualni posjetitelji moći upoznati projekte iz svih dijelova Hrvatske, sufinancirane sredstvima iz EU fondova, u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Na posebno kreiranoj platformi https://dov2020.strukturnifondovi.hr/ u razdoblju od 13. do 22. studenoga 2020. godine, kao virtualni posjetitelji možete sudjelovati u prijenosima uživo, radionicama, predavanjima, virtualnim šetnjama te zabavnom i edukativnom programu.

U okviru obilježavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ postavljena je i izložba projekata na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac) te su svi građani pozvani da ju posjetite ukoliko su u prilici.