Prijeđite na glavni sadržaj

  PODIJELI SADRŽAJ

Obavijest o provedbi natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2020./2021.

  Datum objave: 17. rujna 2020.

Europska godina vještina

  10. ožujka 2023.

Blagdanska čestitka

  22. prosinca 2022.

Obavijest

  4. travnja 2022.

Blagdanska čestitka Agencije

  24. prosinca 2021.

Sretan Svjetski dan učitelja!

  5. listopada 2021.

Obavijest o primanju stranaka

  5. studenoga 2020.

Obavijest o provedbi natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2020./2021.

 

Poštovani ravnatelji i nastavnici, dragi učenici/natjecatelji,

započela je nova školska godina u kojoj smo suočeni s novim načinom organizacije rada škola i odgojno-obrazovnih aktivnosti. Nakon što smo, zbog epidemije COVID-19 bolesti, morali u prošloj školskoj godini otkazati planirano Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills 2020., a zbog posebnosti naših natjecanja nismo u mogućnosti organizirati ga retrogradno.

Stoga smo pristupili organizaciji novog natjecanja u školskoj godini 2020./2021. Sukladno trenutnim okolnostima u planu je održavanje natjecanja u hibridnom modelu, pri čemu će dio natjecanja biti isključivo online (i izlučna i državno natjecanje), a dio će biti uživo. Naš plan je da se državno natjecanje, za discipline koje će biti uživo održe, ponovno na jednom mjestu – prilagođeno i uzevši u obzir epidemiološku situaciju.

Kako bismo izbjegli mjesece kad se, prema najavama epidemiologa, očekuje možebitni veći broj slučajeva COVID-19 i drugih respiratornih bolesti, odlučili smo pomaknuti vrijeme održavanja natjecanja.

Trenutni okvirni raspored natjecanja je:

  • Školska natjecanja – siječanj/ veljača 2021. godine
  • Izlučna natjecanja (na razini škole u disciplinama gdje nema međužupanijskih natjecanja, te međužupanijska natjecanja) – ožujak 2021. godine
  • Državno natjecanje – svibanj 2021. godine

Konačan raspored ovisit će naravno od razvoja epidemiološke situacije te će Agencija sukladno tome revidirati i prilagođavati format i raspored natjecanja, a o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

S iskrenom nadom da se vidimo na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021. srdačno vas pozdravljamo!