Za nastavnike

Središnji ured vježbeničkih tvrtki nudi vam potporu i nastavne sadržaje za kvalitetnu pripremu i provedbu nastave predmeta Vježbenička tvrtka. Odabirom pojedinih aplikacija u SUVT-u možete koristiti gotove obrasce koji se u praksi već koriste te na taj način preslikati poduzetničku stvarnost u rad VT-a.
Modernizacijom Nastavnoga plana i programa Vježbenička tvrtka uvela se standardizacija poslovanja VT-a u RH. U tom smjeru Agencija za strukovno obrazovanje provodi stručna usavršavanja za nastavnike voditelje VT-a, a podrobnije informacije o planiranim usavršavanjima možete pronaći na mrežnim stranicama www.aso.hr  kroz link stručna usavršavanja u Obrazovnom sektoru ekonomija, trgovina i poslovna administracija i program VT-a za ostale sektore.
Registracija vježbeničke tvrtke kroz SUVT omogućuje vam sudjelovanje na Smotri/sajmu vježbeničkih tvrtki kako biste prezentirali svoja dostignuća i uspješan rad te međusobno razmijenili stečena znanja i iskustva primijenjena u radu VT-a.
Stoga, pronađite poduzetnika u sebi, jer time potičete stjecanje poduzetničkih kompetencija kod učenika, budućih naraštaja uspješnih poduzetnika.