DOBAR PRIMJER IZ PRAKSE - SMOTRA VJEŽBENIČKIH TVRTKI U PJEŠAČKOJ ZONI GRADA VINKOVACA

Prva velika i cjelovita Smotra vježbeničkih tvrtki Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca iz Vinkovaca otvorena za javnost održana je 8. svibnja 2015. godine u pješačkoj zoni grada Vinkovaca. Na Smotri se javnosti predstavilo svih 16 vježbeničkih tvrtki Škole što ih vode učenici 3. i 4. razreda ekonomskog usmjerenja, i to kao zaposlenici tvrtke.

Bila je ovo dobra prilika za njih da treniraju jedan segment javnoga nastupa i odlična priprema za njihovo buduće zanimanje. Potporu u tomu pružile su im partnerske tvrtke (čiji su predstavnici posjetili Smotru), koje su i promovirane na ovoj Smotri.

Smotra je privukla veliku pozornost građana, slučajnih prolaznika, institucija gradske i javne uprave, te medija. Poseban interes za obilazak štandova vježbeničkih tvrtki iskazali su učenici 8. razreda osnovnih škola. Prepoznali su dobar razlog upisa u ovu Školu, uvidjevši tek jedno od raznovrsnih područja njezina rada.

Učenici i djelatnici Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca iz Vinkovaca zahvaljuju na suradnji Gradskoj upravi, Turističkoj zajednici Grada, partnerskim tvrtkama i svim posjetiteljima.
 
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • DOBAR PRIMJER IZ PRAKSE - SMOTRA VJEŽBENIČKIH TVRTKI U PJEŠAČKOJ ZONI GRADA VINKOVACA više
  • Vježbeničke tvrtke Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar uključene u projekt E-medica više
  • OBILJEŽAVANJE GLOBALNOG TJEDNA PODUZETNIŠTVA U EKONOMSKOJ I TRGOVAČKOJ ŠKOLI IVANA DOMCA VINKOVCI više
  • Međunarodni izložbeni forum mladih vježbeničkih tvrtki u sklopu Comenius multilateralnog projekta „Budi poduzetan, zdrav i kreativan“ više
  • Materijali za stručni skup pod rednim br. 23089. – program Vježbenička tvrtka više