Dan Kravate - Dan dostojanstva i zajedništva

Učenici/zaposlenici Vježbeničke tvrtke „Rubec“ d.o.o. iz Ekonomske škole Velika Gorica u suradnji sa tvrtkom partner“Academia Cravatica“i „Potomac“d.o.o. Zagreb  svečano obilježavaju Dan Kravate - Dan dostojanstva  i zajedništva.

Kravata kao modni, socijalni i kulturološki fenomen globalnih razmjera je najprepoznatljiviji simbol moderne civilizacije. Zanimljivo, u isto vrijeme nedovoljno smo je svjesni. Izvorno je kravata simbol zaručništva, ljubavi i vjernosti, no predstavlja i viteštvo, ljudsko dostojanstvo i zajedništvo, svečanost, demokraciju ,poslovnu izvrsnost,...
Svjetskim Danom kravate odnovimo zajedništvo i vrijednosti koje kravata predstavlja.

Izrazite svoju životnu misiju u osobnom odijevanju nošenjem kravate!
Dana 18.listopada 2012. u Velikoj Gorici od 13:30-14:15 ispred Pučkog otvorenog sveučilišta  imate priliku vidjeti kako to čine učenici/zaposlenici u svom nastavnom predmetu Vježbenička tvrtka“Rubec“d.o.o.Velika Gorica koji će tom prilikom zainteresiranim građanima demonstrirati vještinu vezanja kravate i marame, te provesti Anketni upitnik.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovoj svečanoj promociji i time daju podršku svim učenicima koji svojim znanjem, trudom i zalaganjem pridonose u promociji ovog događaja pa i zanimanja.
 
 
Verzija za ispis
NOVOSTI I NAJAVE
  • DOBAR PRIMJER IZ PRAKSE - SMOTRA VJEŽBENIČKIH TVRTKI U PJEŠAČKOJ ZONI GRADA VINKOVACA više
  • Vježbeničke tvrtke Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar uključene u projekt E-medica više
  • OBILJEŽAVANJE GLOBALNOG TJEDNA PODUZETNIŠTVA U EKONOMSKOJ I TRGOVAČKOJ ŠKOLI IVANA DOMCA VINKOVCI više
  • Međunarodni izložbeni forum mladih vježbeničkih tvrtki u sklopu Comenius multilateralnog projekta „Budi poduzetan, zdrav i kreativan“ više
  • Materijali za stručni skup pod rednim br. 23089. – program Vježbenička tvrtka više