Organizirani informativni dani za IPA dodjelu bespovratnih sredstava “Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva“

U periodu od 6. – 15. travnja 2011. održati će se informativni dani/radionice vezano uz novi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, “Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva“,unutar IPA programa IV. Komponente.
 
Objava natječaja za ovu dodjelu bespovratnih sredstava predviđena je za kraj ožujka 2011. godine, a
ukupan (indikativni) dostupna sredstva unutar ove dodjele bespovratnih sredstava iznose 2.600.000 EUR-a.
 
S ciljem detaljnijeg informiranja svih zainteresiranih  o ciljevima i prioritetima samog natječaja te procedurama za prijavu prijedloga projekata, informativni dani će biti organizirani u sljedećim gradovima:
  • Osijek (6. travnja 2011., Hotel Osijek, Šamačka 4),
  • Slavonski Brod (7. travnja 2011., Hotel Savus, Dr. A. Starčevića 2a),
  • Split (6. travnja 2011., Hotel Katarina, Podi b.b., Dugopolje),
  • Zadar (7. travnja 2011., Hotel Kolovare, Bože Peričića 14),
  • Pula (11. travnja 2011., Hotel Histria, Verudella 17),
  • Rijeka (12. travnja 2011., Hotel Best Western Jadran, Šetalište XIII Divizije 46),
  • Varaždin (11. travnja 2011., Hotel Turist, Aleja kralja Zvonimira 1) i
  • Zagreb (15. travnja 2011., Hotel Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1).
 Na ova jednodnevna događanja pozvani su predstavnici strukovnih škola te predstavnici institucija i organizacija koje mogu djelovati kao partneri  školama u provedbi projekata (poslodavci, lokalne vlasti, sindikati, udruge, zaklade, zadruge i sl.).
 
Organizacija ovih događanja provoditi će se u okviru IPA projekta „Implementacija novih kurikuluma“ (ugovor o uslugama). Samo sudjelovanje na informativnim  danima je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao ručak, osvježenja za kratke pauze i radne materijale. Dnevni red (koji je jedinstven za sve gradove) možete pronaći ovdje.
 
Broj sudionika na ovim događanjima je ograničen, a rok prijave za sudjelovanje je 30. ožujka 2011.
Za prijavu sudjelovanja na ovim događanjima potrebno je popuniti prijavni obrazac i poslati ga na adresu elektronske pošte navedene u samom obrascu ( catherine.nikovic@asoo.hr).