SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU / PONOVNOM IZBORU U ZVANJE

U petak, 13. prosinca 2019., u Hotelu Antunović u Zagrebu održana je Svečana dodjela Rješenja o napredovanju / ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.

Ove godine Agencija je s ponosom promovirala 190 nastavnika koji svojim znanjem, izvrsnošću i zalaganjem doprinose promociji strukovnoga obrazovanja te podizanju ugleda strukovnih nastavnika. U zvanje mentora prvi put je promoviran 125 nastavnik te 40 nastavnika u zvanje savjetnika, dok je ponovno u zvanje mentora promovirano 10 nastavnika, a u zvanje savjetnika 15 nastavnika.

Dodijeljena su Rješenja nastavnicima Svečanoj dodjeli nazočio je i pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo, koji je, uz Milu Živčića, v.d. ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, dodijelio Rješenja nastavnicima.

Svečanost dodjele Rješenja, koja se održala u okviru ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“, obogatili su glazbenim programom, već tradicionalno, učenici i profesori Glazbene škole Pavla Markovca.

Ovom prigodom zahvaljujemo svima onima koji su svojim angažmanom pridonijeli ovoj svečanosti.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje.