Svečana dodjela Rješenja o napredovanju / ponovnom izboru u zvanje

U petak, 28. lipnja 2019., u Hotelu Antunović u Zagrebu održana je Svečana dodjela Rješenja o napredovanju / ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.
Ove godine Agencija je s ponosom promovirala 252 nastavnika koji svojim znanjem, izvrsnošću i zalaganjem doprinose promociji strukovnoga obrazovanja te podizanju ugleda strukovnih nastavnika. U zvanje mentora prvi put je promoviran 101 nastavnik te 67 nastavnika u zvanje savjetnika, dok je ponovno u zvanje mentora promovirano 12 nastavnika, a u zvanje savjetnika 71 nastavnik.
Dodijeljena su Rješenja nastavnicima Svečanoj dodjeli nazočili su  i pomoćnici ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo i Momir Karin, koji su, uz Milu Živčića, v.d. ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, dodijelili Rješenja nastavnicima.
Svečanost dodjele Rješenja, koja se održala u okviru ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“, obogatili su glazbenim programom, već tradicionalno, učenici i profesori Glazbene škole Pavla Markovca.
Ovom prigodom zahvaljujemo svima onima koji su svojim angažmanom pridonijeli ovoj svečanosti.
Galeriju fotografija možete pogledati ovdje