Otvorene prijave za Međunarodni andragoški simpozij 2019.


Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu ESF projekta „Promocija cjeloživotnog učenja“, organizira VII. Međunarodni andragoški simpozij.
 
Simpozij će se održati u Biogradu na Moru od 07. do 09. svibnja 2019. godine. Agencija osigurava besplatno sudjelovanje (smještaj u jednokrevetnim sobama, doručak, ručak, večeru i pauze za kavu) za 165 andragoških djelatnika iz ustanova za obrazovanje odraslih i srednjih strukovnih škola.
 
Smještaj je osiguran svim sudionicima koji su po mjestu prebivališta udaljeni više od 30 km od mjesta održavanja događanja. Agencija ne snosi putne troškove sudionicima Simpozija.
 
Prijava će biti moguća od 02. do 09. travnja 2019. godine do 12:00 sati. Ukoliko se predviđeni broj mjesta (165) popuni prije isteka navedenog roka za prijavu (09. travnja 2019. godine), prijave će se automatski zatvoriti.
  
Kako bi se prijavili na simpozij molimo Vas da popunite on-line obrazac koji se nalazi na ovom linku: https://forms.gle/yJxZJQrGw1hwB6iQ8
 
Sudionici čije su prijave odabrane bit će o tome obaviješteni putem e-maila najkasnije do 30. travnja 2019. godine.
U slučaju da broj prijava bude veći od broja predviđenih mjesta, sudionici će se birati na temelju vremena prijave te će ranije pristigle prijave imati prednost.
 
Ukoliko se naknadno otvore dodatna slobodna mjesta, ista će se popunjavati sukladno redoslijedu zaprimljenih prijava, o čemu će naknadno odabrani sudionici biti obaviješteni putem e-maila.
 
Prijave proslijeđene nakon isteka navedenog roka za prijavu, neće se razmatrati.
 
S obzirom da je broj mjesta ograničen molimo vas da nam obavezno pošaljete informaciju o nemogućnosti vašeg sudjelovanja, odnosno da nas obavijestite tko će vas zamijeniti. Rok za otkazivanje, odnosno zamjene je najkasnije do 30. travnja 2019. godine.
 
Zbog projektnih aktivnosti i mogućnosti nepriznatih troškova u slučaju nedolaska i nepravovremenog pronalaska Vaše zamjene, Hotel će poslati račun na adresu ustanove iz koje prijavljena osoba dolazi.
 
Detaljan program Simpozija moći ćete pronaći na službenoj web stranici 7. Međunarodnog andragoškog simpozija: https://mas2019.weebly.com/
 
Sve informacije vezane uz vaše otkazivanje ili zamjene sudionika, kao i za sve dodatne informacije i pojašnjenja, možete kontaktirati telefonski na broj: 01 6274 730 (gđa. Nives Novak) ili putem elektronske pošte: nives.novak@asoo.hr .