Svečana dodjela Rješenja o napredovanju / ponovnom izboru u zvanje 2018.

U petak, 29. lipnja 2018., u Hotelu Antunović u Zagrebu održana je Svečana dodjela Rješenja o napredovanju / ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.

Agencija već tradicionalno organizira ovu svečanost sa svrhom slavljenja i priznavanja uloženoga truda strukovnih nastavnika koji su prešli onu „dodatnu milju“ u svojemu profesionalnome razvoju.

U želji i nadi da uspjeh nastavnika ne prođe nezamijećeno, Agencija je ove godine s ponosom promovirala 174 nastavnika u zvanje mentora i savjetnika.

Dodijeljena su Rješenja nastavnicima koji svojom stručnošću, odnosno ljudskim, pedagoškim i metodičkim odlikama, postižu uzorne rezultate u nastavnome radu, izvannastavnim aktivnostima i izvannastavnomu stručnome radu te pridonose unaprjeđivanju procesa poučavanja, razvoju cjelokupne odgojno-obrazovne djelatnosti škole i hrvatskoga školstva.

Prepoznavanje njihova uspjeha ujedno je i poruka da se znanje, izvrsnost i zalaganje itekako prepoznaju i cijene, osobito kod  nastavnika koji kroz svoj plemenit i nesebičan rad doprinose promidžbi izvrsnosti strukovnoga obrazovanja, jačanju njegove privlačnosti i podizanju ugleda strukovnih nastavnika.

Svečanoj dodjeli nazočio je i Momir Karin, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja, koji je, uz Milu Živčića, ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, dodijelio Rješenja nastavnicima.

Svečanost dodjele Rješenja, koja se održala u okviru ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“, obogatili su glazbenim programom, već tradicionalno, učenici i profesori Glazbene škole Pavla Markovca.

Ovom prigodom zahvaljujemo svima onima koji su svojim angažmanom pridonijeli ovoj svečanosti.

Galeriju fotografija sa Svečane dodjele Rješenja možete vidjeti ovdje.