Započele prijave na konferenciju za ravnatelje strukovnih škola „Uloga škola u modernizaciji strukovnog obrazovanja“

 
Nastavno na obavijest o održavanju konferencije za ravnatelje, koja će se održati 24. studenog 2017. godine u Hotelu Dubrovnik, Zagreb, ovim putem Vas obavještavamo da su započele prijave na konferenciju. Poveznicu na prijavu, kao i detaljan program konferencije te ostale informacije možete pronaći na stranici konferencije: https://konferencija.weebly.com/.

Napomena: Ova se konferencija održava u sklopu ESF projekta "Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta". Projekt se financira iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ravnatelji i nastavnici strukovnih predmeta pripadaju jednoj od ciljnih skupina definiranih u Operativnom programu (OP) te Agencija kao korisnik projekta ima obvezu prikupljati podatke o sudionicima različitih događanja, a čije sudjelovanje doprinosi ispunjenju pokazatelja OP-a (str. 121).
 
Stoga je nužno da svi sudionici ove konferencije ispune sljedeće obrasce:
te donesu na događanje sljedeće dokumente:

Navedene obrasce i dokumente potrebno je predati prilikom registracije, prije početka konferencije.
Popunjeni obrasci i dokumentacija upisuju se u Informacijski sustav za praćenje mikropodataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 106/12)  i neće se koristiti u druge svrhe.
Napominjemo da je broj sudionika ograničen.
Radujemo se Vašem dolasku!