Sajam cjeloživotnog učenja u Zagrebu, 7.10.2017.

Sajam cjeloživotnog učenja
prilika za besplatan program obrazovanja!

 
 
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u okviru nacionalne obrazovne kampanje 11. Tjedan cjeloživotnog učenja pod motom Provježbaj mozak!, zajedno s partnerima organizira Sajam cjeloživotnog učenja 7. listopada (subota) 2017. godine na Trešnjevačkom trgu u Zagrebu od 10:00 do 14:00 sati.
 
Cilj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je Sajmom prezentirati usluge obrazovnih ustanova u Gradu Zagrebu te potaknuti što veći broj osoba na uključivanje u različite programe učenja.
Na Sajmu će gostovati i promotori kampanje Gordan Kožulj, Maša Vidić i Blaženka Leib.

Ustanove za obrazovanje odraslih darovat će posjetiteljima Sajma mogućnost besplatnog pohađanja programa obrazovanja odraslih, a njihova ukupna vrijednost prelazit će 65.000,00 kuna.

Građani koji napišu najbolja motivacijska pisma moći će osvojiti vaučere za besplatno pohađanje sljedećih programa: pomoćni slastičar, njegovatelj, instruktor sportskih programa, radionica prirodne kozmetike, vozač motornog vozila, tečaj stranog jezika, periodička izobrazba vozača – KOD 95, tečaj brzog čitanja, kuhar/slastičar, EBC*L certifikat, dok će se za programe voditelja pripreme i provedbe ili asistenta na EU projektima moći osvojiti vaučer u 50%-noj vrijednosti ukupnog iznosa školarine.

Detalje o vaučerima možete pronaći ovdje.

Za sve informacije i dodatne upite obratite se Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih: osoba za kontakt - Mario Vučić; M 099/ 439 5483  T +385 (0)1 6274 646; e-adresa ksenija.banovic@asoo.hr.Letak ovogodišnjeg Sajma cjeloživotnog učenja