SVEČANA DODJELA RJEŠENJA O NAPREDOVANJU/PONOVNOM IZBORU U ZVANJE

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih 18. prosinca 2015. godine organizirala je svečanu dodjelu rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje nastavnika strukovnih predmeta.

Tog dana su prof. dr. sc. Vedran Mornar, ministar Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, i gosp. Mile Živčić, ravnatelj Agencije, uručili rješenja 123 nastavnika, od kojih 39 po prvi put napreduje u zvanje mentor, dok ih je 16 to zvanje obnovilo, a u zvanje savjetnik po prvi put je promovirano 44 nastavnika, dok su zvanje savjetnika obnovila 24 nastavnika/nastavnice strukovnih škola.

Svečanoj promociji je, uz Ministra, nazočila i gđa Monika Vričko, načelnica Sektora za srednjoškolski odgoj i obrazovanje, ravnateljice i ravnatelji strukovnih škola te savjetnici u Agenciji.
Školski zbor Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, pod vodstvom gđe Ane Janković, prof. glazbene kulture, uveličao je ovu svečanost.

Svim nastavnicima i ovom prigodom čestitamo, a svim koji su nam pomogli u organizaciji i realizaciji ove svečanosti od srca zahvaljujemo.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje